Over kwetsbaarheid, hulp vragen en het uitbrengen van een bijzonder boek

Over kwetsbaarheid, hulp vragen en het uitbrengen van een bijzonder boek

Daar liggen ze dan. Onze boeken. We hebben gewoon een boek uitgegeven. En dat is natuurlijk best wel spannend! Zeker als het zo'n persoonlijk en kwetsbaar boek is. Maar weet je? Het is gewoon belangrijk dat het er is, omdat dit iedereen kan overkomen. En je dan recht hebt op hulp, liefde en mooie tekeningen.

Dus daarom kijk ik nu tegen een prachtige stapel van 1000 boeken aan. Het is een bijzonder proces, om dit allemaal zelf te doen. Samen te doen mag ik zeggen. Want mijn Lars (m'n grote liefde :) helpt met de sales en het coördineren van verzendingen. Vriendinnen Sabrien en Marjolein helpen met de PR. Experts Marianne van Pons Ontwerp en WIlbert van Drukwerk Unlimited hielpen met het opmaken en drukken. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Weet je? Zo is het net als met een burn out of depressie. Dat kan je ook niet alleen. En ook dan voel je je op je aller-kwetsbaarst. De les is om toch hulp te vragen. Want daar wordt elke periode, project of leven een stukje mooier en makkelijker van. Je denkt vaak 'wat zullen ze wel niet van me denken'. Ik bel wel even niet. Maar zelf vind ik het altijd heel fijn als een vriend of vriendin me belt juist als het even niet zo lekker met hen gaat. Want dat maakt ons mens. En samen komen we daardoor overal doorheen. En als je toch even niet wil bellen, dan ben ik er voor je in dit boek. 

Liefs, Marieke

Terug naar blog