Voor 20.00 uur besteld = direct gratis verzonden ♥️

Over Marieke

Hoi ik ben Marieke! En wie ben ik eigenlijk? Nou, optimistisch, avontuurlijk, illustratrice, creatief, wereldverbeteraar, marketing manager en een vrolijke dromer natuurlijk!...

Precies ja. Totdat ik al die dingen opeens even niet meer was. In de zomer van 2015 - terwijl ik toch superhappy met mijn man Lars in Australie woonde - verdween ik plotseling in een wolk van slapeloosheid, angst en paniek. Zo urgent dat ik binnen 6 weken moest (laten) besluiten dat het niet meer ging - en mijn vader me op kwam halen.

We emigreerden terug naar Nederland. Daar zat ik dan (of was ik het nog wel?). Met een akelige angststoornis of diepe depressie of behoorlijke burnout of hoe je het ook wil noemen. Zonder een idee of enige hoop of en hoe ik hier ooit uit zou komen. Of nee - eigenlijk zeker wetend dat ik nooit meer beter zou worden.

Einde avontuur. Einde Marieke.

Of was het een nieuw begin? Ja dat was het. Langzaam maar zeker kwam er weer licht. Ik werd beter door elke dag weer dingen anders te doen.

Toen ik weer helemaal was opgekrabbeld maakte ik dit boek voor mezelf. Ik was helemaal heppiedepeppie. Het ging goed. Ik werd zelfs zwanger, onze grote wens.  Het boek was af, en we wilde het in kleine oplage gaan uitgeven. Totdat. Helaas. Ik kreeg de angstaanvallen tijdens mijn zwangerschap weer in alle hevigheid. Verschrikkelijk niet leuk. Dit wilde ik echt niet. Maar ja je hebt het niet voor het kiezen in het leven. Dus ik mocht het accepteren, en daarna weer aan de bak...

Nu is mijn lieve zoontje Finn 1 jaar oud en ben ik er weer. En ben ik klaar om dit boek te delen met de wereld. Met jou! Want het komt echt altijd goed met je lieverd (zelfs als je TWEE keer een periode zeker weet van niet)

 

 

Samen met Finn en Lars