Voor 20.00 besteld, direct gratis verzonden

We helpen je graag!

We horen graag van je! Als je vragen of opmerkingen hebt, of als je gewoon wilt delen wat je van het boek vond. We zijn bereikbaar op info@depridoeboek.nl of op Instagram en Facebook.
 

Wil je Het Grote Depri Doe-Boek verkopen? Geweldig! Want samen kunnen we steeds meer mensen helpen. Of het nu vanuit een boekwinkel, kadowinkel, yogaschool of psychologenpraktijk is.

Als je met je (boek)winkel een account hebt bij het Centraal Boekenhuis (CB), dan kun je ons daar heel gemakkelijk direct bestellen. Geen CB? Geen probleem, stuur ons een mailtje op sales@depridoeboek.nl om direct bij ons te bestellen - en Lars komt bij je terug!

Heb je een vraag over jouw gezondheid of situatie? En weet je even niet wat je moet doen? Helaas ben ik alleen ervaringsdeskundige en geen professional, dus kan (en mag) ik je daar niet mee helpen. Dit boek is wat ik te geven heb. Het is wel belangrijk om goede hulp te krijgen, dus ik verwijs je graag door. De eerste stap kan zijn om open te zijn naar je huisarts. Hij of zij kan je ook doorverwijzen naar een goede coach of psycholoog. Als je niet durft, neem dan een vriend mee. Of chat vrijblijvend met een hulpverlener op www.mindkorrelatie.nl. Er is altijd hulp. Wees er open over. Al is het niet makkelijk, het helpt wel echt! Ik weet dat jij dit kan: veel sterkte!