Wat lezers en experts zeggen:

  
Sinds het boek in de winkel ligt krijg ik de meest hartverwarmende reviews. Hier een selectie van mijn favorieten:  
  
 
"Dit kleurrijke boek is een enorme aanrader als je je vrolijker en optimistischer wilt voelen. En dat begint al bij de kaft. Zelf werk ik er ook al mee met een aantal cliënten in mijn praktijk. Ik ben fan!"
Psychologe Saskia Geraerts 
(o.a. huispsycholoog bij Ruud de Wild)
 

"Dit boek is zo uitnodigend en drempel verlagend, helder én confronterend dat het niet mag ontbreken in je literaire collectie. Zonder enige twijfel vormt het de aanzet naar een rustiger leven waarin zelfzorg, begrip en liefde voor jezelf centraal staat."

HSP Vlaanderen

 

BOEK VAN DE MAAND - BEDROCK MAGAZINE ⭐️⭐️⭐️⭐️
“Ga je door een burn-out heen, ben je herstellende of kan iemand om je heen wel een steuntje in de rug gebruiken? Dan raden we dit prachtige én behulpzame boek zeker aan!”
Bedrock Magazine

 

   
4,5 STER  - DSM meisjes BLOG ⭐️⭐️⭐️⭐️💫 
“Eén ding is zeker: de komende tijd kun je me met een pen en het boek van Marieke onder een dekentje op de bank zien zitten. En niet eens omdat ik daar nu noodgedwongen zit door een psychische ziekte, nee, omdat ik ontzettend veel zin heb in wat quality time met dit prachtige boek.”
boekrecensie van DSM Meisjes
   
"Drie redenen om dit boek te lezen: Je leert op een speelse manier hoe je uit een dip, burn-out of depressie komt, krijgt tips voor een beter gevoel en leert luisteren naar je hart en je lijf"
Psychologe en schrijfster Carien Karsten
in Psychologie Magazine


"Wow wat een heel fijn boek is dit!! Recht uit hart geschreven en getekend, vol met liefde & bemoediging, positiviteit (ook al gaat het over zware dips), prachtige inspiratie & inzichten, en heel veel praktische oefeningen & tips. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen met én zonder dip!"
Vicky  
"Een prachtig boek met ruimte, lichtheid, mooie tekeningen, eerlijke en persoonlijke ervaringen, waarin ik mij direct herkende! Marieke deelt op een liefdevolle en ook luchtige manier haar ervaring en tips hoe stapje voor stapje uit je dip te komen. Ze moedigt je aan en nodigt je uit met supergoeie en leuke tips, quotes, tekeningen en teksten. Herkenbaar en prachtig!"
Rosan
"Ik heb het Depri Doe-boek gekocht voor een vriendin die door een diepe dip gaat. Ze is er enorm blij mee, want het is zo eerlijk en puur geschreven door iemand die zelf door een dip is gegaan, dat het een enorm gevoel van herkenning gaf. Dat gecombineerd met simpele maar krachtige “doe dingen” die Marieke zelf heeft geholpen, maakt het tot een boek waar ze veel steun aan heeft. Fijn om iemand zo een zetje in de rug te kunnen geven, en ook al heb ik geen dip, ik heb er zelf ook meerdere besteld voor mijn team, omdat het zoveel positiviteit uitstraalt dat het voor iedereen een aanrader is!"
Hugo 
"Eindelijk een boek over hoe je je dag doorkomt tussen de psychologen door. Want daar heeft niemand het over. Marieke wel. Een te gek 'vakantieboek' voor mensen met een dip!"
Lotte 
"Het boek zit ook vol levenslessen voor wie geen burn-out heeft. Want hoe zorg je goed voor jezelf? Heel bijzonder!"
Larissa 
"Wat een leuk boek - ik wil ook een depressie!"
Eerste reactie van onze drukker Wilbert
(die duidelijk geen angst, depressie of burnout heeft meegemaakt, maar een mooier compliment kun je toch niet krijgen :)
  
Een aantal reacties van Social Media:
Reviews van de grote online boekhandels:
Inmiddels komen er dagelijks zoveel binnen dat ik ze vaak vergeet te delen. 
Kijk dus vooral ook hier (onderaan de pagina) daar kan iedereen reviews achterlaten! 
Wil je ook vertellen wat het boek voor jou betekent?
Laat hier een review achter op de productpagina (onderaan)?
ik kijk ernaar uit!


Het Grote Depri Doe-Boek - Logo