Gratis Dag en Weekplanning

Want een dagplanning geeft je brein structuur en een stukje controle terug. En daar wordt je blij van, als alles even anders is. Ook zorg je ervoor dat je goed voor jezelf blijft zorgen (plan ook rust in, even lachen, de natuur in, een vriendin bellen..)

Download hier de gratis dagplanning en weekplanning en ga aan de slag!

 

Meer tips volgen. Hou mijn nieuwsbrief en insta in de gaten voor de volgende delen.

 

Meer lieve tips? Schrijf je rechtsonder in voor m'n nieuwsbrief, of koop het boek en ik maak de planning met je mee.

Over mij en Het Grote Depri Doe-Boek

Voor de mensen die mij niet kennen: Ik ben Marieke, schrijfster, illustratrice, oud-marketing manager, master in de psychologie, en een vrolijke fluiter. Ik maakte ook uit het niets een periode van hele erge angst (depressie? burnout?) mee. Toen ik weer helemaal opgebloeid was, tekende ik voor mezelf een handboek. Mocht ik me ooit weer zo verloren voelen, kon ik dat erbij pakken. Het werd 'Het Grote Depri Doe-Boek', en ik gaf het in januari 2020 uit, om maar één iemand anders te kunnen helpen. Inmiddels zijn er meer dan 16.000 mensen geholpen door het boek, en krijg ik elke dag overweldigende bedankjes en berichten van lezers.

Dus voel je je wat minder? Ook al heb je geen burn-out, maar voel je je gewoon onrustig - dit boek helpt echt (ik heb alles in het boek zelf gedaan, en doe dat nog steeds).

Je leest meer op de rest van deze website - of schrijf je in voor de nieuwsbrief rechtsonderaan de pagina, en kijk op m'n Instagram voor meer mooie verhalen, tips en tekeningen.

Veel liefs, en hang in there. Het komt echt goed.

Liefs, Marieke