Gratis verzending! (vanaf 20 euro - voor 20.00 besteld = morgen in huis)

Gratis Downloads - Corona-la-la-la

Gekke Corona-tijden!
Daarom post ik op mijn instagram en nieuwsbrief lieve tips om Blij te blijven.
Dit is wat ik dagelijks doe, en misschien kan het jou ook helpen! 

 

De Dagplanning

Een dagplanning geeft je brein structuur en een stukje controle terug. En daar wordt je blij van, als alles even anders is. Ook zorg je ervoor dat je goed voor jezelf blijft zorgen (plan ook rust in, even lachen, de natuur in, een vriendin bellen..)

Download hier de gratis dagplanning en weekplanning en ga aan de slag!

 

Meer tips volgen. Hou mijn nieuwsbrief en insta in de gaten voor de volgende delen.

 

 

 

Over mij en Het Grote Depri Doe-Boek

Voor de mensen die mij niet kennen: Ik ben Marieke, illustratrice, marketing manager en een vrolijke fluiter. Ik maakte ook uit het niets een periode van hele erge angst (depressie? burnout?) mee. Toen ik weer helemaal opgebloeid was, tekende ik voor mezelf een handboek. Mocht ik me ooit weer zo verloren voelen, kon ik dat erbij pakken. Het werd 'Het Grote Depri Doe-Boek', en het kwam in januari uit. Nu met Corona zijn er veel meer mensen met angst of sombere gevoelens - wat fijn dat ik op deze manier veel mensen mag helpen.

Dus voel je je wat minder? Ook al heb je geen burn-out, maar voel je je gewoon onrustig - de tips helpen echt (ik heb alles in het boek zelf gedaan, en doe dat nog steeds).

Je leest meer op de rest van deze website - of schrijf je in voor de nieuwsbrief onderaan de pagina, en kijk op m'n Instagram voor meer mooie verhalen, tips en tekeningen.

Veel liefs, en hang in there. Het komt echt goed. It always does. 

Liefs, Marieke